Maasaunan hinta

Mitä holvisauna/maasauna maksaa?

Maasaunan hinta ja rakentamiskustannukset, eivät juurikaan eroa maanpäällisen pihasaunan kustannuksista. Maasaunan lopullisiin kustannuksiin vaikuttaa moni tekijä, kuten:

  • rakennuspaikka, rinne/tasamaa
  • maaperä
  • oman työn osuus
  • tekninen taso
  • valitut pintamateriaalit
  • ym.

Perusmallisen maasaunan hinta vakiotoimitussisällöllä vaihtelee 4 580euron ja 11 610euron välillä. Karkeasti voidaan arvioida maasaunan lopullisten kustannusten olevan noin kolminkertaisesti pakettihinta.

Maasaunan rakentaminen itse

Maasaunan hintaan suuresti vaikuttaa oman työn osuus. Holvisaunapaketin mukana toimitetaan hyvin selkeä rakennusohje, jonka avulla maasaunan rakentaminen onnistuu tee-se-itse-henkiseltä tekijältä varmasti.

Tutustu Hyvinkään Asuntomessukohteen saunan rakentamiseen rakentaja.fi-sivustolla.

savusaunan rakennusohje

Maasaunan teettäminen

Maasaunan rakentamisen teettäminen ulkopuolisella taholla on jossakin tapauksissa hyvä ratkaisu. Kannattaa myös harkita osittain työn teettämistä ulkopuolisella tekijällä, ja panostaa oman työn osuuteen niiltä osin kuin se on mahdollista. Näin säästät maasaunan lopullisissa kustannuksissa. Olemme koonneet joidenkin tekijöiden yhteystietoja. Tiedustele meiltä, niin katsotaan löytyykö alueeltasi joku, jolle Holvisauna pystytys on entuudestaan tuttua.

holvisaunan pesutilat
Maasaunan hintaan vaikuttaa mm. valitut pintamateriaalit ja tekninen taso

Tilaa hinnasto ja esite / pyydä tarjous sinua kiinnostavasta maasaunamallista rakennuspaikalle toimitettuna täältä!